Klinik for Manuel Terapi

BOOK ONLINE

OM MIG

2007-2009 ManuVision Kropsterapeut

2014-2016 Lægeeksamineret rygterapeut

2017-2021 European School of Osteopathy

Omid Khodabakhshi

Osteopati

Jeg er uddannet Osteopat med diplom fra  European School of Osteopathy. Jeg anvender de teknikker og behandlingsmetoder jeg har lært under uddannelsen til osteopat og kombinerer med teknikkerne fra den toårige Manuvision uddannelse, der er mere massageorienteret og spændingsforløsende. Det er derfor du får en længere behandling end i den traditionelle osteopati, men jeg mener på den måde at kunne komme dybt ned i problemerne og give en forløsende afspænding af hele kroppen.

Massa​ge Terapi

På Klinik for Manuel Terapi modtager du en helkropsmassage, der løsner op i led og spændinger. Jeg er specialiseret i problemer i rygsøjlen, i skulder, knæ og hofteled, men arbejder også med de situationer, hvor smerterne i kroppen er diffuse og svære at lokalisere. Hvis det er rart for dig, kan du behandles i behageligt løst tøj. 

Manuel Terapi

Den manuelle terapi er baseret på min uddannelse som lægeeksamineret rygterapeut. Jeg arbejder med problemstillinger i hele rygsøjlen, fra nakken til halebenet, også kaldet craniosacral terapi. Hele kroppen hænger sammen og smerter i et led eller i ryggen kan stamme fra andre steder i kroppen. Den manuelle terapi starter altid med en diagnosticerende undersøgelse.

Individualised, Holistic And Efficient Treatment

2007-2009 ManuVision Kropsterapeut

2014-2016 Lægeeksamineret rygterapeut

2017-? European School of Osteopathy

Kontakt os

Vi elsker at høre fra jer, så fortæl os, hvad du synes

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Tak! Din besked er blevet afsendt.